Trommelkorps

Flyer jeugdconcert : Hibike - Reis door Azië
Datum: 
zaterdag, 10 oktober, 2020
Plaats: 

Auditorium Art'iz

Jeugdconcert - HIBIKE Reis door Azië - NIEUWE DATUM

De jeugd van de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem neemt u mee doorheen de mysterieuze en spirituele taferelen van Azië. Een concert volledig in teken van het Verre Oosten!

Deuren open 19U. Concert 19U30.

Dirigenten

  • Euphonia; Gilles Demeurisse
  • BBKSFI: Willem Maertens
  • Drumband: Luc Vandeputte

Voorverkoop €6, aan de deur €8 (<12 jaar €3).

Kaarten verkrijgbaar bij de leden van de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem of via mail naar info@ksfi.be.

Na het concert wordt u verwacht op een pittoreske, Oosterse markt in de inkomhal van de muziekacademie. Hier kunt u genieten van verschillende Aziatische specialiteiten!

Logoe van het trommelkorps van de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem

Welkom bij het trommelkorps

Naast het fanfareorkest is er ook een snedig en goed ogend trommelkorps o.l.v. Luc Vandeputte. Het trommelkorps gaat steevast de fanfare vooraf bij elke uitstap. Meespelen met het trommelkorps kan vanaf jonge leeftijd (3 de leerjaar). Het brengt de jongeren heel wat ritmische ervaring. De repetities voor het trommelkorps vinden plaats iedere dinsdagavond .(beginners vanaf 18.45 u. tot 19.30 u. en gevorderden van 19.30 u. tot 20.45 u.). Ben je geïnteresseerd om lid te worden van ons trommelkorps, aarzel dan zeker niet contact op te nemen. Je kan ons een berichtje sturen met de contactpagina.

Foto van Luc Vandeputte, instructeur van het trommelkorps van de koninklijke stadsfanfaren

Instructeur Trommelkorps: Luc Vandeputte

Het trommelkorps staat onder de leiding van instructeur Luc Vandeputte. Luc leidt iedere week de repetities van het trommelkorps in goede banen.Hij is diegene die onze jongere leden de nodige ritmische ervaring bijbrengt. Onder zijn leiding heeft het trommelkorps reeds diverse eervolle vermeldingen op tornooien behaald.