Trommelkorps

Logoe van het trommelkorps van de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem

Welkom bij het trommelkorps

Naast het fanfareorkest is er ook een snedig en goed ogend trommelkorps o.l.v. Luc Vandeputte. Het trommelkorps gaat steevast de fanfare vooraf bij elke uitstap. Meespelen met het trommelkorps kan vanaf jonge leeftijd (3 de leerjaar). Het brengt de jongeren heel wat ritmische ervaring. De repetities voor het trommelkorps vinden plaats iedere dinsdagavond (vanaf 18.45 u. tot 19.45 u.). Ben je geïnteresseerd om lid te worden van ons trommelkorps, aarzel dan zeker niet contact op te nemen. Je kan ons een berichtje sturen met de contactpagina.

Logo verenigde brandweer muzikanten

Samenwerking trommelkorps en verenigde brandweer muzikanten

De drumband van de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem heeft begin 2019 een samenwerkingsverband aangegaan met de Verenigd Brandweer Muzikanten om hun trommelkorps te versterken.

Het eerste gezamenlijke optreden was op zondag 11 juli 2021.

Foto van Luc Vandeputte, instructeur van het trommelkorps van de koninklijke stadsfanfaren

Instructeur Trommelkorps: Luc Vandeputte

Het trommelkorps staat onder de leiding van instructeur Luc Vandeputte. Luc leidt iedere week de repetities van het trommelkorps in goede banen.Hij is diegene die onze jongere leden de nodige ritmische ervaring bijbrengt. Onder zijn leiding heeft het trommelkorps reeds diverse eervolle vermeldingen op tornooien behaald.