Benefietconcert - TOV in concert - AFGELAST

Flyer benefietconcert TOV
Datum: 
zaterdag, 2 mei, 2020
Plaats: 

Heilige Familiekerk Izegem (Bosmolens)

Toegangsprijs: 

Een ticket voor concert inclusief 1 gratis drink op receptie kost 20 €,

‘TOV in concert’ met als baseline ‘een toekomst voor iedereen’, voorzien op 2 mei 2020 in de kerk H. Familie op de parochie Bosmolens in Izegem, wordt afgelast in het kader van de bestrijding van de verdere verspreiding van het corona-virus.

Na vijf jaar werking organiseert TOV vzw een  muzikaal event voor de hele regio, met een hoopvolle boodschap voor al wie op vandaag terug wil geloven in een mooiere toekomst. Iedereen kan door een bepaalde gebeurtenis even het noorden kwijt zijn, maar er met de juiste hulp weer bovenop geraken. Met dit event wil TOV het taboe rond psychische problemen doorbreken, een positieve boodschap uitdragen en haar aanbod in de regio ruimer bekend maken.

‘TOV in concert’ met als baseline ‘een toekomst voor iedereen’ gaat door op 2 mei 2020 in de kerk H. Familie op de parochie Bosmolens in Izegem en dit met de financiële steun van Helpende Handen regio Izegem, ‘de mensen van goede wil, Roeselare o.l.v. Jan Vanneste’ en Ideeraad Izegem. 

We worden verwend door 2 muzikale performers van formaat : de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem en het Tielts Clarinet Choire Claristisque.

Zij brengen o. a. volgend repertoire : Don ’t stop me now! (Queen), Hope (Stijn Aertgeerts), Rituals (Tom Davoren), Spirit of Freedom (M. Mangani), Viktor’s Tale (John Williams), Danses Polovtsiennes (A. Borodin).

Naast muzikale hoogstandjes in een sfeervol kader, komen een aantal getuigenissen in woord en beeld aan bod, van mensen die via TOV terug een toekomst opbouwden. We vonden niemand minder dan burgemeester Francesco Vanderjeugd – die zelf ondervond wat het betekent om even psychisch onderuit te gaan - bereid om als taboedoorbrekend ambassadeur dit event in te leiden!

Het hele gebeuren wordt – met de hulp van KSA Rumbeke ! - afgesloten met een receptie waarbij we klinken op een toekomst waar voor iedereen zeker muziek in zit!

Tickets voor dit feestelijk gebeuren zijn te verkrijgen bij